Παιδιατρικό – Παιδοχειρουργικό Τμήμα

Το Παιδιατρικό - Παιδοχειρουργικό Τμήμα του Απολλώνειου Νοσοκομείου πλαισιώνεται από όλες σχεδόν τις υποειδικότητες που συμβάλουν στη διερεύνηση, τη διάγνωση και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ενός ευρύτατου φάσματος παιδιατρικών περιστατικών.
Το άρτια εξοπλισμένο τμήμα με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει υπηρεσίες και για επείγοντα περιστατικά και έχει σαν κύριο μέλημα την άμεση θεραπεία των παιδιών. Τα χειρουργικά περιστατικά πραγματοποιούνται από έμπειρους παιδοχειρουργούς και τα επείγοντα περιστατικά γενικής παιδιατρικής από άριστους ιατρούς όλων των σχετιζόμενων με την παιδιατρική ειδικοτήτων: ωτορινολαρυγγολόγους, ορθοπεδικούς, καρδιολόγους, νευρολόγους, οφθαλμίατρους, γαστρεντερολόγους, διαβητολόγους κ.α. Το Παιδιατρικό/Παιδοχειρουργικό υποστηρίζεται από τα Εργαστήρια του Νοσοκομείου (Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό) σε εικοσιτετράωρη βάση. Σκοπός μας είναι να παρέχεται άμεση φροντίδα στο παιδί με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αναζήτηση Ιατρών

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Η καθημερινή επαφή πολλών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, η μεταξύ τους ανταλλαγή ιδεών καθιστούν την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα μοναδική.