Η Εισαγωγή σας

Όταν προσέλθετε στο Απολλώνειο Νοσοκομείο, κατευθυνθείτε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών για να δηλώσετε τα ατομικά σας στοιχεία καθώς και να δώσετε πληροφορίες για την ασφαλιστική σας κάλυψη εφόσον υπάρχει.
Το προσωπικό του Τμήματος Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα έντυπα, θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία εισαγωγής και τη διευθέτηση της ασφαλιστικής σας κάλυψης εφόσον υπάρχει και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο δωμάτιο σας για να τακτοποιηθείτε.

Κατά την εισαγωγή σας

Κατά την εισαγωγή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την Ταυτότητα σας ή την Κάρτα Νοσηλείας της Ασφαλιστικής σας Εταιρείας ή έντυπο του Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης (CYTA, ΑΗΚ, ΠΕΟ, ΣΕΚ) ή το Παραπεμπτικό του Ιατρού σας.

Μην Ξεχάσετε

Κατά την εισαγωγή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας :

την Ταυτότητα σας
Κάρτα Νοσηλείας ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο ασφαλίσεως προβλέπει η Ασφαλιστική σας Εταιρεία
έντυπο του Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης εάν ανήκετε και τέλος
το Παραπεμπτικό του Ιατρού σας
Προεγχειρητικός έλεγχος:
Εφόσον θα κάνετε προγραμματισμένο χειρουργείο, ο Θεράπων Ιατρός σας θα σας ενημερώσει για το πότε θα κάνετε τον προεγχειρητικό έλεγχο.
Φαρμακευτική αγωγή:
Έχετε μαζί σας ή φροντίστε να γνωρίζετε τα φάρμακα που λαμβάνετε, ώστε να ληφθούν υπόψη για τη θεραπεία σας. Θα σας επιστραφούν όταν θα πάρετε εξιτήριο. Επίσης, ενημερώστε τον Ιατρό σας για τα φάρμακα εκτός συνταγής (γενικής χρήσης, ομοιοπαθητικά, βότανα κ.α.) τα οποία πήρατε το τελευταίο τρίμηνο και συνεχίζετε να τα λαμβάνετε ή δεν τα λαμβάνετε πλέον.
Ιατρικό Ιστορικό:
Έχετε μαζί σας αντίγραφο από οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία αφορά τη νοσηλεία σας όπως ακτινογραφίες, διαγνώσεις, αποτελέσματα εξετάσεων.
Πρίν νοσηλευτείτε κοντά μας, σας προτείνουμε να έχετε μαζι σας:
Είδη ατομικής υγιεινής
Οδοντόβουρτσα & οδοντόπαστα, σφουγγάρι, χτένα ή βούρτσα μαλλιών.
Πιτζάμες / νυχτικά
Ρόμπα και παντόφλες
Γυαλιά μυωπίας, φακούς επαφής, ακουστικά βοηθήματα, τεχνητή οδοντοστοιχία
Φροντίστε να τα διατηρείτε στις προστατευτικές τους θήκες όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, για να μην χαθούν ή να καταστραφούν.

Σας προτείνουμε να αφήσετε τα τιμαλφή σας στο σπίτι. Παρακαλούμε να μην αφήνετε προσωπικά αντικείμενα αξίας στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας. Το Νοσοκομείο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων.